94719824 accese din 01.01.2002      

Copyright 1998-2021 DSC.NET.
All rights reserved.


 HOME
 HOROSCOP
 PERSONALIZAT >>
 Zilnic
 Saptămânal
 Lunar
 2021 European
 2021 Chinezesc
 Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA"

Acum cativa ani am observat cu interes ca diverse siteuri mari si importante aveau un capitol de astrologie chiar daca de fapt tratau probleme de cu totul alta natura. Si atunci ne-am hotarat sa facem si noi un MIC capitol de Astrologie. In decursul vremii "micul" capitol a devenit incet, dar sigur un adevarat site ce contine peste 1.000 de pagini despre Stiintele Oculte. "Zona Crepusculara" este, in acest moment fara nici o falsa modestie, cel mai complex capitol de acest gen de pe Webul Romanesc.
Pe langa clasicele horoscoape zilnice, saptamanale, lunare si anuale DscLex este in acest moment singurul site ce ofera vizitatorilor sai atat Astrograme (horoscoape) Natale cat si Tranzitionale Personalizate absolut GRATUIT. Astrogramele Tranzitionale sunt calculate pentru o perioada de 7 zile, deci puteti afla in fiecare saptamana care sunt evenimentele majore prin care o sa treceti in viitorul apropiat.

Tot o premiera absoluta in Webul Romanesc este si aparitia capitolului de NUMEROLOGIE. Cu ajutorul acestuia veti putea afla, cunoscand numele complet si data de nastere, tot ceea ce este important in privinta unei persoane. Adica atat trasaturile de caracter cat si cumpenele din viata acestuia.

In final mai ramane sa va spunem ca veti gasi toate tipurile de ZODIAC, atat cele "clasice" cat si unele mai "exotice".

Pentru cei grabiti sau ocupati exista acum si posibilitatea de a se abona la horoscopul zilnic pe mail.

PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
lafemme.ro

Horoscopul zilei
TAUR
Modul tau prudent si practic de abordare a problemelor de serviciu iti vor aduce rasplata din partea celor pentru care lucrezi. Poti sa profiti de aceste venituri facand investitii.
Alte zodii .....
Horoscop Gratuit

Astro Promote
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1760 de abonati.