96127194 accese din 01.01.2002      

Copyright 1998-2021 DSC.NET.
All rights reserved.


 HOME
 RUNE
 Semnificatia
 Istoric
 Futhark
 Reinvierea Runelor
 Mod de Utilizare
 Talismane
 Ocultism
 ORACOLUL RUNELOR
 Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA"

SEMNIFICATIA RUNELOR

ODIN
Aceasta este runa alba, simbolizānd incognoscibilul si nevazutul. Indica un timp crucial, un timp cand trebuiesc luate decizii. Poate a venit timpul sa aveti incredere, sa treceti dincolo de indoieli intr-un mare necunoscut. Faceti-o cu toata dragostea si credinta deplina. Acest lucru se cheama puterea creatoare a necunoscutului. Golul a existat de la inceput si va continua sa existe pana la sfarsit, cand nu va mai ramane nimic. Nu simbolizeaza o persoana, dar reprezinta cele mai puternice influente spirituale.
ANSUZ
Reprezinta puterea suverana a constiintei divine a zeului Odhinn. Poate simboliza o noua viata si inspiratie sau promisiunea unui talent intelectual deosebit cum ar fi arta oratoriei sau poezia. Runa simbolizeaza un profesor sau un preot. Contactul cu divinitatea sau cu eu-l interior este favorizata.

Inversata: Fiti atent īn timpul intrevederilor cu ceilalti. Comunicarea deficitara poate conduce la dezamagiri. Amintiti-va, ceea ce se īntāmpla acum este in favoarea dezvoltarii dvs. Pericolul se poate datora influentelor daunatoare sau īntrebuintarii gresite a cunostintelor sau a talentului. Plictiseala sau moartea intelectului pot fi consecintele acestei īntrebuintarii eronate.

ING
Este momentul desfasurarii propriilor forte interioare, a linistii si a evolutiei. Acum este bine sa finalizati proiectele pe care le-ati inceput deja in loc sa planificati altele noi. Aveti rabdare pentru ca proiectele ca si ideile au nevoie de timp pentru a se contura si de asemenea pentru a ajunge la maturitate asa cum fluturele se transforma. Dorinta de miscare este cea care va impinge sa scapati de rutina zilnica dar fiti prudent. Evita conflictele inutile. Aceasta runa semnifica un preot sau un fermier.

Inversata: Nu exista pozitia inversa. Aspectele negative pe care le poate aduce aceasta runa se refera la blestemul multor mistici, care se inchid in universul lor subiectiv pierzand contactul cu realitatea. Pierderea in sine insusi este un pericol pe langa potentialul izolarii de lumea inconjuratoare.

PERTHRO
Aceasta runa promite schimbari in bine si surprize placute. Este un simbol al norocului de vreme ce prevesteste bucurie si armonie. Anunta prietenii de incredere si fericire, o stare de buna dispozitie. Poate sa reprezinte un petrecaret, un muzician sau un poet.

Inversata: Nu asteptati prea multe acum si nu deveniti sclavul placerilor senzuale. Nu va risipiti resursele si talentul in van pentru ca in final veti ajunge la stagnare.

OTHALA

Aceasta este runa stabilitatii si a prosperitatii. Prevesteste unitatea si armonia īn gospodarie, un timp de liniste casnica. Poate de asemenea sa anunte o casa noua si mai buna, sau credinta intr-o cauza elevata. Poate fi prezenta si frica, de vreme ce aveti nevoie sa stiti dinainte ca totul se termina cu bine pentru a renunta la ideile sau obiceiurile vechi. A venit timpul ca sarpele sa-si lepede vechea piele pentru a putea creste. Runa poate reprezenta un lider sau chiar un grup intreg de oameni care vor fi in armonie cu dvs.

Inversata: Semnificatia acestei pozitii se refera la faptul de a nu fi legat de nimic. Daca este necesara o despartire radicala de trecut, nu va fie teama. Fiti complet cinstit cu dvs. insiva. Singurul pericol al acestei rune vine de la incapacitatea sau refuzul de a recunoaste ierarhia traditionala intr-un grup. Blocarea acestei forte poate sa conduca la saracie, mizerie, lipsa de adapost, singuratate sau chiar sclavie.

URMATOARELE RUNE >>>
Partenerii Nostri

Astro Promote
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1767 de abonati.
Vreau Abonament