94719796 accese din 01.01.2002      

Copyright 1998-2021 DSC.NET.
All rights reserved.


 HOME
 RUNE
 Semnificatia
 Istoric
 Futhark
 Reinvierea Runelor
 Mod de Utilizare
 Talismane
 Ocultism
 ORACOLUL RUNELOR
 Horoscop prin mail
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA"

SEMNIFICATIA RUNELOR

RAIDHO
Aceata runa poate sa prevesteasca o calatorie, fizica sau spirituala, sau poate sa semnalizeze o schimbare într-o relatie sau situatia familiala. Poate simboliza o persoana care lucreaza in domeniul juridic sau in cel al transporturilor. Va puteti astepta sa vi se faca dreptate, dar amintiti-va ca nu suntem destinati sa ne bazam doar pe fortele noastre. Cereti ajutor de la divinitate si fiti convins ca veti fi condus pe calea cea dreapta.

Inversata: Anunta suferinta si vremuri grele. Cele mai afectate sunt relatiile personale. Vor veni mai degraba despartiri decat asocieri dar amintiti-va ca este posibil sa apara o sansa chiar si in esecuri.

ELHAZ
Aceasta runa este ca o sabie cu doua taisuri si poate prevesti un pericol pentru oricine altcineva decat experimentatul sau talentatul Vitki sau Magicianul. Inca o data nu trebuie sa controlati aceasta sabie ci sa deveniti una cu ea. Trebuie sa va serviti de creier si nu de alta parte pentru a depasi problemele. Aceasta runa in general nu semnifica o persoana ci mai degraba fiinte sau forte spirituale. Poate prezice trezirea fortei si a istetimii in fiecare individ.

Inversata: Poate ca exista un pericol ascuns care va asteapta. Actiunile pripite sau prost gandite va vor conduce catre probleme serioase. Exista pericolul de a fi inghitit de forte oculte care vor pune stapanire pe vointa dvs. si despre care aveti putine cunostinte sau pregatire. Acest lucru poate avea drept rezultat o vatamare a sanatatii fizice si spirituale.

KENAZ
Aceasta este runa creatiei, simbolizând lumina care disipeaza norii. Este focul inspiratiei si al puterii creatoare, inima, devenirea si altarul. Kenaz poate sa simbolizeze un artist sau un mester. Prin cunostinta focului luminii, întelegeti lucrurile si deveniti capabil sa imprastiati la randul dvs. lumina si sa-i intelegeti pe ceilalti. Poate sa prevesteasca o schimbare, o transformare, probabil un copil.

Inversata: Norii încep sa acopere soarele. Un parteneriat sau un amor poate ca va lua sfârsit. Renuntati bucuros la ceea ce este vechi, pentru a face loc noutatilor.

URUZ
Reflecta energia primordiala, procrearea de inceput. Simbolizeaza cresterea si transformarea. Viata pe care ati trait-o are nevoie de o schimbarea majora. Nu este o runa de sfârsit, dar anunta in schimb noi inceputuri. Poate ca este intuneric, dar este un tunel care va conduce catre o viata noua. Lumina va fi stralucitoare la sfârsit. Pregatiti-va pentru o oportunitate care se ascundea in spatele unui esec.

Inversata: Poate sa indice o super protectie sau posesivitate ori întrebuintarea gresita a fortei sau puterii. Este posibil sa ratati avantajul in momentul de fata. De asemenea este posibil sa vi se para ca puterea dvs. este folosita împotriva propriei persoane. Esecul aparent poate insemna o minora sau o zdruncinatura majora, depinzând doar de cunostiintele dvs. Amintiti-va, viata este un ciclu si veti ajunge din nou in acest punct pentru a face aceasta alegere.

DAGAZ
Aceasta runa in general semnifica o rupere in evolutie sau un obstacol in atingerea scopurilor. Poate indica si atingerea unei intelepciunii traditionale, deseori privita ca o inspiratie spontana. Este semnul “zilei”, indicand trezirea, trecerea de la intuneric la lumina. Daca puteti avea incredere in ceea ce priveste corectitudinea actiunilor nu acelasi lucru se poate spune despre efectul lor, care nu este intotdeauna previzibil. Cautati idealul, dar standardele dvs. sa fie fixate la cel mai inalt nivel. Runa prevesteste cresterea, transformarea si maturitatea. Daca este urmata de runa alba “Odhinn” transformarea poate fi atat de totala cum este cea care anunta moartea, o concluzie fireasca a trecerii spre nefiinta. Aceasta runa reprezinta adevaratul cautator.

Inversata: Nu exista pozitia inversa si într-adevar nu contine nici un aspect negativ. Singurul pericol este dat de situatia in care runa vine la cineva care nu o doreste sau care nu este pregatit pentru ea. De vreme ce schimbarea sau transformarea este in cele din urma benefica, mai degraba trebuie sa incercam sa fim pregatiti pentru ea, decat sa ne fie frica.

URMATOARELE RUNE >>>
Partenerii Nostri

Astro Promote
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1760 de abonati.
Vreau Abonament